Kan Man Få Fjernstyrede Bil Med Benzin?

26. October 2020
Pixabay

Ja, man kan godt få fjernstyrede biler med benzin. Selvom der fokuseres meget på at få både biler og fjernstyrede biler til at køre på batterier, så kan du sagtens få fjernstyrede biler, der kører på benzin.

Udover at de fjernstyrede biler der kører på batterier og benzin, så kan man også få biler, der kører på nitro. Disse er dog ikke lige så udbredte som de to andre typer, når det gælder energikilderne i de fjernstyrede biler.

Benzin vs. batterier: Hvad er forskellen?

Først og fremmest er prisen en væsentlig forskel, når du skal sammenligne fjernstyrede biler, der kører på batterier og benzin. Mens du kan få fjernstyrede biler ned til få hundrede kroner - eller mindre, hvis det bare er ungerne, der skal lege med den derhjemme, så koster de fjernstyrede biler med benzin meget mere.

Du skal regne med en pris på mellem 5.000 kr. og 15.000 kr., når du køber en fjernstyret bil, der kører på benzin. Prisen for en fjernstyret bil med benzin begynder nærmest der, hvor prisen på en fjernstyret bil på batterier stopper.

Når du kører med en fjernstyret bil, der kører på benzin, så er det bare at fylde benzin fra tankstationen på. Her har benzinbilerne en stor forskel i forhold til dem, der kører på nitro, da brændstoffet her skal blandes af nitromethanol og olie.

I forhold til batteridrevne fjernstyrede biler så har du med benzin en mere stabil ydeevne for din bil, da den ikke er påvirket af det, hvis et eller flere batterier er ved at være tomme. Men du betaler også for det.

18. January 2022
Leder du efter toppen af poppen, hvis du står og skal købe en ny racerbil, så læs endelig videre. I det følgende kommer bedst i test af RC b… Læs mere
22. June 2021
Har du lige købt dig en modelfly og bare har glædet dig på at sætte det i luften? Så burde du lige sætte det på hold og sørge for at læse op… Læs mere