Bedste Rc Bil

18. January 2022
Pixabay, vicasso

Leder du efter toppen af poppen, hvis du står og skal købe en ny racerbil, så læs endelig videre. I det følgende kommer bedst i test af RC biler anno 2022.

Carrera Turnator RC

Denne bil tager førstepladsen på point både hos forhandlere og forbrugere. Den vinder især, fordi den har en fjernbetjening, som har en lang rækkevidde. Derudover er den også robust, kan rotere 360 grader og ikke mindst kan den lyse i mørke!

Den koster 532 kr. på Proshop.

Ligesom så mange andre gode ting er der også ulemper, dog kun en hos denne racerbil, nemlig at den har lang opladningstid.

Traxxas Rustler

Denne bliver præsenteret som en god all around bil og som også kan bruges i mange forskellige situationer.

Det er en bil, der især kan pralle af høj topfart og ikke mindst det fede udseende. Den har bredde, mønstrede dæk, en blanding mellem blå og grøn, kan køre på baghjul og er super god til at lave tricks med.

Ulempen er dog, at batteri og lader skal købes ved siden af.

Jeep Wrangler Sahara Unli

Den bliver præsenteret som en fed racerbil, som dit barn kan få mange timer til at gå med.

Den kan rotere 360 grader, kan hurtigt komme op i fart og har nogle gode dæk. 

Ulempen ved den er dog, at rækkevidden kun er på ca. 15 mm.

Du læser artiklen, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du købe blandt et stort og flot udvalg af armbånd. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

22. June 2021
Har du lige købt dig en modelfly og bare har glædet dig på at sætte det i luften? Så burde du lige sætte det på hold og sørge for at læse op… Læs mere