Hvad Står Rc For? - Få Svaret Her

23. February 2021
Pixabay

Vi er nok en del som på et tidspunkt i vores liv har ejet en rc enhed, men måske har vi bare kaldt det noget andet, da som mange jo nok ved at kært barn har mange navne. 

Så hvad er der tale om når man taler om rc? Læs med her også få svaret. 

Hvad står rc for? - RC er en engelsk forkortelse for remote controllede, som få dansk betyder fjernstyret og udtrykket bliver især brugt i forbindelse med fjernstyrrede biler, modelfly, droner, modelbåde og modeltog. 

Nogle tror bare at fjernstyrrede biler, både, tog, fly osv. er en form for legetøj, men for mange er det en hobby, hvor der endda findes konkurrencer man kan deltage i. 

Man kan få fjernstyrede køretøjer, fly og meget mere i alle mulige former og meget forskellige prisklasser. 

For nogle er et samle objekter og for andre et det måske en sport, hvor du eksempelvis kan komme på landsholdet i droneflyvning. 

I model flyvning eller modelrace er der en bane som deltagerne skal igennem, hvor der blandt andet kan være forhindringer de skal forbi og så gælder det enten om at have den korteste tid, eller om at nå hurtigst igennem banen. 

Dette tekstindlæg er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avXperten. Der kan du købe et sortiment fra Hjemme oplader til elbil. Uden støtten fra avXperten kunne denne hjemmeside ikke findes.

18. January 2022
Leder du efter toppen af poppen, hvis du står og skal købe en ny racerbil, så læs endelig videre. I det følgende kommer bedst i test af RC b… Læs mere
22. June 2021
Har du lige købt dig en modelfly og bare har glædet dig på at sætte det i luften? Så burde du lige sætte det på hold og sørge for at læse op… Læs mere