Modelflyveklub Fyn

20. October 2021
Pixabay, Bluesnap

Mangler du et sted eller en klub, som deler samme passion som dig i modelfly? Herunder også at du bor på Fyn og ikke ved, om der i det hele taget findes klubber.

Heldigvis! Så findes der flere klubber på Fyn, som deler denne passion med dig. Der er pt på Fyn 2 forskellige, som ligger på hver deres side af fynske landskab.

Vestfyns Modelflyveklub

Denne klub ligger nærmere betegnet i byen Ebberup og har eksisteret siden 1981. For at man kan få lov til at flyve med sit modelfly, skal man dog være medlem i klubben. Har du en gæst med, skal de være godkendt efter aftale med et bestyrelsesmedlem. Alle skal have et A-certifikat.

Har du et stort modelfly, er det tilladt at flyve med dem der også.

Klubben har en skoleklub, som også har diverse flyudstyr. 

Østfyns Modelflyveklub

Klubben her ligger mellem Svindinge og Øksendrup, som er i omegnen af Svendborg.

Man skal være medlem af Modelflyvning Danmark, da man på den måde er forsikret, hvis man skulle komme til at lave skader eller lignende.

Her må man også gerne tage gæster med, men det er under opsyn med et bestyrelsesmedlem.

Klubben har også mulighed for skoleflyvning.

Det indhold, du læser i dette tekstindlæg, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og bestille Enamel. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

20. October 2021
Modeltog bliver stadigvæk lavet. Det er dog en begrænset produktion, da det nu mere er en hobby, end den faste gave der ligger under ethvert… Læs mere
06. November 2020
I Danmark er det muligt at tage en række forskellige certifikater gennem Modelflyvning Danmark. Disse certifikater tages gennem en flyprøve,… Læs mere