Laver Man Stadigvæk Modeltog?

20. October 2021
Pixabay, Darkmoon_Art

Modeltog bliver stadigvæk lavet. Det er dog en begrænset produktion, da det nu mere er en hobby, end den faste gave der ligger under ethvert juletræ. 

Primært er meget af salget nok på nettet, men der findes heldigvis stadigvæk butikker, som enten sælger hele toge eller tilbehør. Hvis jeg selv skulle købe et nyt modeltog, ville jeg da gerne se det i virkeligheden, inden jeg gjorde købet. Modeltoge er jo ikke billige.

Der er faktisk butikker i hele Danmark, om du så bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Og det er ikke få, der er tale om. På Fyn er der 4. Sjælland har 9. Jylland slår rekorden og har omkring de 30 butikker. Mange af butikkerne er gerne inde i de lidt større byer, men heldigvis er der også stadigvæk nogle udenfor, så man ikke skal helt ind til staden ;)

Der er også flere legetøjsforretninger, som stadigvæk har modeltoge og tilbehør, de sælger. Det er ikke, de helt avancerede ting, de har, men de har alligevel et tilpas udvalg, hvis barnebarnet skal have sit første tog, hvor der ikke er den store elektronik bag.

Jeg har aldrig selv haft et modeltog, men jeg har altid synes, det var enormt spændende og hyggeligt at kigge på.

Skiltet øverst viser, at artiklen var skrevet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis finde smykker til kvinder. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf marketet.

20. October 2021
Mangler du et sted eller en klub, som deler samme passion som dig i modelfly? Herunder også at du bor på Fyn og ikke ved, om der i det hele … Læs mere
06. November 2020
I Danmark er det muligt at tage en række forskellige certifikater gennem Modelflyvning Danmark. Disse certifikater tages gennem en flyprøve,… Læs mere