Hvordan Sælger Jeg Min Samling Af Modeltog? Få Svaret Her

28. June 2021
Pixabay.com

Er det endelig tid til at give slip på din kæmpe samling af modeltoge? I dette indlæg vil jeg fortælle hvordan du kan komme af med det. Find svaret forneden. 

Det er desværre de færreste der samler på modetoge i dette årti, men der skal helt sikkert nok være nogle der stadig samler på det og vil sætte pris på din samling alt efter hvordan samlingen er. 

Dog må vi stadig erkende at du ikke har den bredeste målgruppe og det er vigtigt at finde de rette steder at afsætte det. Du kommer nok ikke af med det til den pris du ønsker hvis du slår det op på en side, hvor man sælger perler. Så at finde det rette forum er alt afgørende. 

Sider som DBA og gul og gratis har altid været danskernes go-to steder, når de skal sælge noget. Men efterhånden så er det lige så let at sælge det via Facebook Marketplace, som så mange andre og der kan du også være sikker på at der er nogle mennesker. 

Ellers så skal du prøve at slå det op på diverse grupper på Facebook, der omhandler modeltoge, det er her du finder entusiasterne og nok også lettest at komme af med det på. 

23. October 2020
Ja, modeltog er bestemt noget værd! Men det er ikke en hobby, som du bliver rig på, med mindre du forstår at købe billigt og sælge dyrt. Mo… Læs mere